• Giraffe ohjelmisto

    Oletko jo hankkinut kuittikuvaajan? Lataa tästä ohjelmisto ja asenna se toki heti. Huom. kuittikuvaaja ei toimi Mac-tietokoneissa. Voit myös pyytää asiakaspalvelua lähettämään ohjelmiston sähköpostilla, mikäli virustorjunta koneessasi ei anna ladata kyseistä ohjelmaa.
  • Pyöritä kuvaa

  • Tekniset ominaisuudet

    Käyttää tietokoneen omaa USB-virtaa, ei tarvitse erillistä virtalähdettä. Kokoontaitettava, kompakti ja helposti mukana kuljetettava. Vaatii Windows XP tai uudemman käyttöjärjestelmän (Mac ohjelmisto on vielä kehitteillä). Helppoa käyttää ja asentaa omaan tietokoneeseen. Ottaa kuvan kuitista sekunnissa ja tekee siitä pdf-tiedoston haluttuun kansioon omassa tietokoneessasi. Laitteessa on LED-valo, jolloin huoneen valo voi olla pimeä. Käsittelee A4-kokoiset ja sitä pienemmät paperit. Kameran resoluutio 2592 x 1944 (5,0Mb). Ekologinen, sillä sähköpostiin tulleita laskuja on turhauttavaa tulostaa paperille kirjanpitoa varten. Saat kuiteistasi mustavalkoisia tai värillisiä pdf-kuvia. Pystyt tekemään kuiteista vaikkapa 10 sivuisen pdf:n automaatti-toiminnon avulla. Takuu 1 vuosi. (lähetämme uuden tilalle, jos laitteesi lopettaa toiminnan).